بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

هشدار شدیداللحن شورای همکاری خلیج فارس؛ اسرائیل فوراً از سوریه عقب‌نشینی کند

هشدار شدیداللحن شورای همکاری خلیج فارس؛ اسرائیل فوراً از سوریه عقب‌نشینی کند وزرای خارجه کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس اعلام کردند: ما با تعدی‌های اسرائیل به سوریه مخالف بوده و خواهان عقب‌نشینی فوری آن از سوریه هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۰۶ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 26
کد خبر: ۲۶۶۷۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیران خارجه کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس امروز (پنجشنبه) نشست اضطراری را در کویت برای بررسی تحولات جاری در منطقه و در رأس آن سوریه و لبنان برگزار کردند.

به نقل از الجزیره، شورای وزارتی کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه خود اعلام کرد: ما امید داریم که تلاش‌های میانجیگری قطر و مصر برای برقراری آتش بس در غزه به موفقیت بیانجامد.

در این بیانیه آمده است: ما بر ایستادگی ثابت و همیشگیمان در کنار مردم برادر فلسطین تاکید می‌کنیم.

شورای همکاری خلیج فارس عنوان داشت: جامعه بین‌الملل باید به مسئولیت‌های خود برای متوقف ساختن تعدی‌های اسرائیل به سوریه و عقب‌نشینی‌اش از تمامی اراضی سوریه عمل کند. ما تاکید داریم که بلندی‌های جولان اراضی سوری و عربی است.

این شورا تصریح کرد: حملات مکرر اسرائیل به سوریه و اشغال منطقه حائل و تصمیم برای ساخت شهرک‌های صهیونیست نشین به منزله نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.

این شورا همچنین خواهان برداشتن تحریم‌های إعمال شده علیه سوریه شد و عنوان داشت: باید به تمامی تلاش‌ها جهت برقراری روند سیاسی فراگیر در سوریه احترام گذاشت.

از سوی دیگر، شورای وزارتی کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس بر لزوم اجرای قطعنامه‌های شورای امنیت در مورد لبنان تاکید کرد و عنوان داشت: ما حملات اسرائیل را محکوم می‌کنیم. باید به آتش بس در لبنان پایبند بود.

در این بیانیه آمده است: ما بر اهمیت نقش ارتش لبنان و گروه‌های امنیت داخلی این کشور تاکید می‌کنیم. ما بر حمایت از حاکمیت امنیت و ثبات لبنان تاکید داریم. / فارس

کلمات کلیدی: خلیج فارس سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار